Weekend ‘Leven in balans’

Qi gong, yoga & meditatie
23 – 25 augustus

In het weekend ‘leven in balans’ bieden wij een krachtige combinatie van yoga, qi gong, meditatie, ademhaling, klankhealing concert aan, die jou meer in balans en dichter bij je kern brengt. Drie enthousiaste en ervaren docenten reiken in hun lessen de basiselementen aan om bewuster en meer ontspannen in het leven te staan. Met een fijne groep mensen zijn we het weekend samen en oefenen we bewust te worden én te zijn van je binnen- en buitenwereld. Vreugdevol en in verbinding met elkaar, op een heerlijke plek ‘Centrum De Lindebloesem’ te Neer.

Activiteiten
Vrijdag: Klankhealing concert
Zaterdag: Yoga, Qi Gong, kampvuur muziek/zang/dans
Zondag:
 Yoga, Qi Gong, Meditatie

Inclusief verblijf, eten & drinken
Er wordt met veel aandacht en liefde vegetarisch voor ons gekookt door Tamara en Joost. Alle maaltijden, koffie, thee, water, fruit en lekkers worden het gehele weekend verzorgd.

Praktische informatie
Aankomst vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur, tot 18:00 kun je jezelf installeren en het centrum en de natuur verkennen. Na een lichte avondmaaltijd begint het programma om 19:30 uur. Het weekend eindigt zondag rond 16:30 uur.

Voor het gedetailleerde programma en contactinfo : flyer

Datum: 23 – 25 augustus
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Locatie: Boshei 4, 6086 RG Neer – Midden Limburg
Begeleid door: Jacqueline Wijnen, Jan van Zuijlen & Marc van der Ven
Kosten: € 325,00 p.p. inclusief training, verblijf en maaltijden. Wens je graag elders te slapen, dan dien je dit zelf te boeken en deze kosten zijn voor eigen rekening.

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig