Vrije klanken

Intuïtief muziek maken op inspirerende instrumenten

In de workshop ‘Vrije klanken’ ga je ontdekken dat muziek vanuit jouw stilte ontstaat, muziek hangt als het ware in de lucht en je hoeft er maar op af te stemmen. De instrumenten nodigen je uit de stilte te ontmoeten.

Je mag ontdekken dat muziek maken vanuit je gevoel ontstaat in afstemming met elkaar. Laat de inspiratie – inademing van de ziel – door je heen stromen. Het behendig bespelen van het instrument of de kunst van het zingen staat niet centraal. Het is de taal van de klank waar het om gaat. Alleen al dat te mogen ervaren is een verademing en een moment van verwondering.

Het is een cadeau voor jezelf, om na te zijn geïnspireerd in de workshop, in blijheid je dag voort te zetten.

Welkom bij de Vrije klanken.

Datum: Zondag 24 november
Tijd: 10.00 tot ± 13.00 uur
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch
Begeleid door: Jacqueline Wijnen en Marc van der Ven
Kosten: € 25,00 incl. BTW

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'vrije klanken'

“Wauw wat een prachtig samenzijn was dit. Jacqueline heeft hier iets heel moois te pakken…. Ik was geraakt door de schoonheid van de klanken, het samen zingen en het spelen op deze subtiele instrumenten. We kwamen meteen in een hogere resonantie terecht van het eenheidsbewustzijn. Harten sprongen open. Bij mij kwamen tranen van ontroering. Op het einde riep ik: “Zullen we dit de rest van ons leven doen?!” Zo fijn was het. Ik sta weer te popelen voor de volgende bijeenkomst.”

Ingrid