Prachtig Krachtig is 17 oktober
2022 verhuist naar Portugal!

In Nederland zal ik geen activiteiten meer organiseren, wat er in Portugal gaat ontstaan is nog een verrassing. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in Portugal, schrijf je dan ik voor mijn nieuwsbrief

Vrije klanken

Intuïtief zingen en muziek maken, nieuwsgierig als een kind

In onze ontmoeting bied ik een ambiance die jou uitnodigt, als een kind in een snoepwinkel, vol nieuwsgierigheid overal van te proeven. Onderzoek en speel alle instrumenten en ontdek het gebruik van je stem want ook jij bent een zingende muziekmaker!
Wij reizen samen langs de instrumenten en ik geef waar nodig uitleg. Met afgestemde zangoefeningen laten we onze stem klinken.
Na een korte ‘ont-spanning’ ga je ontdekken dat muziek vanuit jouw hart ontstaat. De muziek hangt als het ware in de lucht, je hoeft er alleen maar op af te stemmen. Het behendig bespelen van instrumenten of de kunst van het zingen staat niet centraal. Het is de taal van de klank waar het om gaat. Dat te ervaren is een verademing en een moment van verwondering.

Je mag ontdekken dat muziek maken vanuit je gevoel ontstaat in afstemming met elkaar. Door intens te luisteren naar de ander, komt jou antwoord als vanzelf.

Het is een cadeau voor jezelf, om na te zijn geïnspireerd in de workshop, in blijheid je dag voort te zetten.

Ik zie je graag.

Warme groeten,
Jacqueline Wijnen

 

 

Kijk hieronder en in de agenda voor data.

Mocht je zelf met een groep deze workshop willen doen, neem dan contact met mij op door hieronder op de aanmeldknop te drukken.

Datum: Woensdagavond om de week
Tijd: 19.30 tot 20.30 uur
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch
Begeleid door: Jacqueline Wijnen
Bijdrage: € 15,00 incl gebruik instrumenten en opname om thuis lekker na te genieten!

Recensies over 'Vrije klanken'

  • Deelnemen aan Vrije Klanken is een feest! Alsof je met speelmaatjes in een spirituele muziektuin bent. Al improviserend onbekende instrumenten ontdekken en een verrassend samenspel van klanken beleven. Zo leuk! Plezier hebben met elkaar, lekker losgaan of jezelf juist tegenkomen. Het hoort er allemaal bij. Bij iedere speelronde weer nieuwe instrumenten en nieuwe creatiekansen. Dat maakt het lichtvoetig en speels. Zo rijk om samen pareltjes van klankmomenten te beleven en te genieten van elkaars genieten. Jacqueline is zo ontzettend ruimhartig om haar veelheid aan fijnzinnige instrumenten door ons te laten gebruiken, en zij leeft de muzikale diversiteit en speelsheid helemaal voor. Dat werkt aanstekelijk. Mijn levenslange verlangen om samen muziek te kunnen maken en de verbindende flow daarin te kunnen ervaren, kwam helemaal uit. En dat terwijl ik vroeger niet verder dan de blokfluit ben gekomen. Ik verheug me al op de volgende Vrije Klanken!

    Ingrid Isphording
  • De vrije klanken was een mooie ervaring. Jacqueline heeft prachtige instrumenten en neemt je mee op avontuur. Voor mij was het nog zoeken, onbekende instrumenten ontdekken en samen spelen. Het was bijzonder om later de opname terug te horen hoe ieders spontane inbreng samen tot harmonie waren gekomen heel verrassend.

    Marion