Vrije klanken cirkel

Intuïtief zingen en muziek maken, nieuwsgierig als een kind

In onze ontmoeting bied ik een ambiance die jou uitnodigt, als een kind in een snoepwinkel, vol nieuwsgierigheid overal van te proeven. Onderzoek en speel alle instrumenten en ontdek het gebruik van je stem want ook jij bent een zingende muziekmaker!

Ik reis samen met jou langs alle instrumenten en geef waar nodig uitleg. Met afgestemde zangoefeningen laten we onze stem klinken.

Na een korte ‘ont-spanning’ ga je ontdekken dat muziek vanuit jouw hart ontstaat. De muziek hangt als het ware in de lucht, je hoeft er alleen maar op af te stemmen. Het behendig bespelen van instrumenten of de kunst van het zingen staat niet centraal. Het is de taal van de klank waar het om gaat. Dat te ervaren is een verademing en een moment van verwondering. Wil je zelf een akoestisch instrument meenemen, voel je uitgenodigd.

Ook ik ben iedere keer aangenaam verrast over de ontstane muzikale energie tijdens onze ontmoeting. Mocht je geen instrument willen bespelen kom dan eens luisteren en genieten. Wellicht  raak je geïnspireerd om mee te doen.

Het is een cadeau voor jezelf, om na te zijn geïnspireerd in onze ontmoeting in blijheid je dag voort te zetten.

Welkom bij het weerklinken van onze zielen.

Datum: Zondag 19 april en 28 juni
Tijd: 10.00 tot ± 12.00 uur
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch
Begeleid door: Jacqueline Wijnen
Bijdrage: € 20,00

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'vrije klanken'

“Wauw wat een prachtig samenzijn was dit. Jacqueline heeft hier iets heel moois te pakken…. Ik was geraakt door de schoonheid van de klanken, het samen zingen en het spelen op deze subtiele instrumenten. We kwamen meteen in een hogere resonantie terecht van het eenheidsbewustzijn. Harten sprongen open. Bij mij kwamen tranen van ontroering. Op het einde riep ik: “Zullen we dit de rest van ons leven doen?!” Zo fijn was het. Ik sta weer te popelen voor de volgende bijeenkomst.”

Ingrid