Touching Souls

Door mijn intuïtieve muziek ontstaat er ruimte voor diepe rust en verbinding met al wat is. Ik laat allerlei soorten muziek door me heen stromen, waarbij het gebruik van diverse ‘wereldse’ muziekinstrumenten een unieke sfeer creëert.

Ik verzorg meditatieve/ontspanningsconcerten in mijn praktijkruimte en op locatie. Ik bespeel onder andere, Handpan, Balu, Swaramandala, Nada Tarangini, verschillende soorten drums, traditionele instrumenten zoals gitaar en mijn stem. De muziek is altijd zonnig en warm want ik wandel graag in positieve sferen. Alleen het tempo verschilt en kan soms uitnodigen tot dansen, dan weer tot mijmeren op een rots of intens van binnen en buiten bewegen.

Jacqueline

Sinds mijn 16e heb ik in verschillende bands van pop, blues tot Gospel gezongen, rond 2008 ben ik hiermee gestopt, de muziek en de vaste concepten trokken me niet meer. In 2011 ben ik Klankhealing concerten gaan geven en van daaruit ben ik langzaam aan intuïtief muziek gaan maken en dat gaf me zo’n blij en vrij gevoel dat ik dit graag meer wilde gaan doen. Ik heb de wens uitgesproken en langzamerhand kwamen er instrumenten en mensen opduiken in mijn leven die dit ondersteunde.

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

CD Summer Breeze.

De CD bestaat uit 9 heerlijke feel good nummers, met een diversiteit aan akoestische instrumenten. Dat is genieten voor de kleine prijs van 15 euro. Hij is ook verkrijgbaar op mp3 formaat.

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Je kunt mij boeken voor een live optreden op locatie via de knop hieronder of kijk voor optredens in de agenda

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'touching souls'

 • Wat een subtiel sprankelend afgestemd heerlijk gevarieerd FEEST! was
  het om naar jullie te luisteren te kijken te voelen..tijdens de Heart
  Creation workshop Piazza della Vita met stem, beweging en theater.
  Jullie muzikaliteit, plezier en liefde stroomde en spetterde de ruimte
  in! Zo precies goed steeds….zo afgestemd het moment dragend.
  Iedereen heeft genoten, is geïnspireerd geraakt en wil nog veel vaker
  van jullie genieten! ! DANK ❤ ✨

  Brenda 'Piazza della Vita'
 • Het prachtige zowat hooggevoelige gitaar en handpan samenspel van Jacqueline en Marc was als een kersje op de taart. Het heeft ons tijdens het verbinden van de elementen water, vuur, lucht en aarde binnen de dansworkshop vanuit het thema elementen van Anne enorm geinspireerd. Vooral om vanuit de verbinding van deze elementen een eigen vrije danscompositie neer te zetten. Mijn dank is groot! ❤

  Anne
 • De muziek van gisteren was heerlijk, haast magisch; hele fijne instrumenten om naar te luisteren en van te genieten, en hele fijne mensen, die Marc en Jacqueline!

  Cursist 'Piazza della Vita'
 • De dagen hebben mij diep geraakt. En wat was de muziek helend gisteren.
  Wat een lieve mensen met zo’n groot hart.

  Cursist 'Piazza della Vita'