Touching Souls

Samen ontwikkelen wij een muziekstijl die ons in vervoering brengt door de intense klanken die ons diep van binnen raken. Door onze intuïtieve muziek ontstaat er ruimte voor diepe rust en verbinding met al wat is. Wij laten allerlei soorten muziek door ons heen stromen, waarbij het gebruik van diverse ‘wereldse’ muziekinstrumenten een unieke sfeer creëert.

Wij verzorgen meditatieve/ontspanningsconcerten in mijn praktijkruimte en op locatie. Wij gebruiken onder andere, Handpan, Balu, Swaramandala, Nada Tarangini, Bansuri en traditionele instrumenten zoals gitaar, bas en onze stem. De muziek is altijd zonnig en warm want wij wandelen graag in positieve sferen. Alleen het tempo verschilt en kan soms uitnodigen tot dansen, dan weer tot mijmeren op een rots of intens van binnen en buiten bewegen.

Jacqueline

Sinds mijn 16e heb ik in verschillende bands van pop, blues tot Gospel gezongen, rond 2008 ben ik hiermee gestopt, de muziek en de vaste concepten trokken me niet meer. In 2011 ben ik Klankhealing concerten gaan geven en van daaruit ben ik langzaam aan intuïtief muziek gaan maken en dat gaf me zo’n blij en vrij gevoel dat ik dit graag meer wilde gaan doen. Ik heb de wens uitgesproken en langzamerhand kwamen er instrumenten en mensen opduiken in mijn leven die dit ondersteunde.

In de zomer van 2016 fietste Marc mij in Het Bossche Broek bijna onderste boven en we raakten aan de praat over muziek maken, ik heb hem uitgenodigd om een keer samen intuïtief muziek te maken en zo ontstonden in no time allerlei nummers, we hebben een zeer goede intuïtieve verbinding en dat maakt het samen spelen een feest en een thuiskomen bij jezelf en dit reflecteert zich in het publiek. Vanuit die verbinding zetten we met onze muziek, vaak “Songs of the Moment” (ter plekke ontstaan) een sfeer neer van vrede, rust, vrolijkheid en intens geluk, waarbij mensen weer even thuiskomen bij zichzelf en bij wie ze werkelijk zijn, weg van dat wat de maatschappij zegt dat ze zijn.

Jacqueline Wijnen ~ Touching Souls | Muziek in Den Bosch ~ Prachtig Krachtig
Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig
Marc van der Ven ~ Touching Souls | Muziek in Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Marc

In de zomer van 2016 fietste ik Jacqueline in Het Bossche Broek zo wat onderste boven en dat leidde tot een eerste aanzet om samen muziek te gaan maken: zeg maar ‘The big bang’ waaruit we nu samen muzikaal zijn aanbeland. Tussen 1985 en 2005 heb ik in diverse popbandjes gespeeld en een eigen band gehad. Sinds 2005 maakte ik nog amper muziek, ik was alle popmuziek beu en raakte nog nauwelijks mijn gitaar aan. Na jaren van letterlijke muziekstilte vond ik iemand waarmee ik intuïtieve muziek kon maken, vanuit het niets met iets beginnen. Een paar akkoorden als basis en van daaruit rustige melodieën uitbouwen in een serene rust gericht op positiviteit, innerlijke vrede en vrolijkheid. Je bezig houden met klanken uit andere culturen en daardoor geïnspireerd worden en die instrumenten leren spelen. Met muziek rust, vrolijkheid en geluk bij de mensen brengen, een moment van bezinning, eventjes wegdromen van de alledaagse dingen.

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Summer Breeze onze CD.

Onze CD bestaat uit 9 heerlijk feel good nummers, met een diversiteit aan akoestische instrumenten. Dat is genieten voor de kleine prijs van 15 euro. Hij is ook verkrijgbaar op mp3 formaat.

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Je kunt ons boeken voor een live optreden op locatie via de knop hieronder of kijk voor optredens in de agenda

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'touching souls'

 • Wat een subtiel sprankelend afgestemd heerlijk gevarieerd FEEST! was
  het om naar jullie te luisteren te kijken te voelen..tijdens de Heart
  Creation workshop Piazza della Vita met stem, beweging en theater.
  Jullie muzikaliteit, plezier en liefde stroomde en spetterde de ruimte
  in! Zo precies goed steeds….zo afgestemd het moment dragend.
  Iedereen heeft genoten, is geïnspireerd geraakt en wil nog veel vaker
  van jullie genieten! ! DANK ❤ ✨

  Brenda 'Piazza della Vita'
 • Het prachtige zowat hooggevoelige gitaar en handpan samenspel van Jacqueline en Marc was als een kersje op de taart. Het heeft ons tijdens het verbinden van de elementen water, vuur, lucht en aarde binnen de dansworkshop vanuit het thema elementen van Anne enorm geinspireerd. Vooral om vanuit de verbinding van deze elementen een eigen vrije danscompositie neer te zetten. Mijn dank is groot! ❤

  Anne
 • De muziek van gisteren was heerlijk, haast magisch; hele fijne instrumenten om naar te luisteren en van te genieten, en hele fijne mensen, die Marc en Jacqueline!

  Cursist 'Piazza della Vita'
 • De dagen hebben mij diep geraakt. En wat was de muziek helend gisteren.
  Wat een lieve mensen met zo’n groot hart.

  Cursist 'Piazza della Vita'