Pure Voice circle

Voel de frequenties van het geheel, stem jezelf af en resoneer.

Ga jij met ons mee op spirituele klankbeleving? Intuïtief klank maken recht vanuit je hart?

De stem van ons hart spreekt een universele taal. Klank is trilling, trilling is energie, alles bestaat uit trilling en verbind met alles dat is. Klank van een stem is heel eigen. Als klank ons hart binnenkomt weten we wat waar is. Het is puurheid van emotie en kracht. Het raakt ons diep van binnen en maakt dat we ons verbonden voelen met een ander, het raakt een verlangen om jezelf te mogen zijn.

Stem, klanken zijn krachtige instrumenten om uitdrukking te geven aan wie jij bent of wil zijn. Jouw stem kent het best de frequenties die jij nodig hebt om te helen. De stem van een ander kan jou raken wanneer hij resoneert met wat er in jou leeft. Het werken met stem en klank heeft dus een heel direct verbindend en helend effect.

Door klank te maken kom je in contact met je diepste zelf of het zelf van de ander, wat verbindt. In een ceremoniële cirkel een veilige bedding, gaan we verbinden en delen, spreken we onze diepste wensen en intentie uit. We maken gebruik van instrumenten die jou uitnodigen jouw unieke klank/ stem naar buiten te laten komen. Door jezelf af te stemmen op de klanken om je heen, laat je als antwoord vanuit jezelf jouw klank ontstaan. Intuïtief laten we een symfonie ontstaan recht vanuit ons hart dat onze ziel raakt.

Iedere keer weer een nieuwe unieke beleving.

We zien je graag.

Warme groeten,
Jacqueline Wijnen

 

 

Kijk hieronder en in de agenda voor data.

Datum: Woensdag 8 december
Tijd: 20.00 tot – 21.30 uur
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch
Begeleid door: Jacqueline Wijnen
Bijdrage: € 15,00

Recensies over 'Pure Voice circle'