Prachtig Krachtig verhuist 17 oktober
2022 naar Portugal!

Binnenkort zal ik op deze website de activiteiten die ik in Portugal ga aanbieden plaatsen. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in Portugal, schrijf je dan ik voor mijn nieuwsbrief

In Nederland zal ik geen activiteiten meer organiseren, daar voor in de plaats zal ik een soort retraites aanbieden bij Quinta Travancinha te Portugal: www.quintatravancinha.com

Maak je eigen oceandrum

Door de ronde vorm van de oceandrum ontstaat een doorgaand zeegeluid en kun je jouw golven creëren: korte, lange, zachte, harde, hoge of lage. Tijdens deze workshop maak je jouw persoonlijke oceandrum. Hoe klinkt voor jou het geluid van de zee, wind en golven? Je maakt een prachtig muziekinstrument en een sieraad voor aan de muur. Je beschildert de oceandrum helemaal naar jouw idee en je kunt hem met een lusje aan de muur hangen.

Eerst gaan we de mand prepareren, daarna gaan we na een meditatie jouw eigen zeegeluid samenstellen. Na Oceandrum meditatie reis ga je jouw beeld schilderen. Je mag ook andere materialen meebrengen (stof, garen, vachtje) om op het katoenen schildersdoek te plakken of bevestigen.

Voor thee en iets lekkers en een vegetarische soep  wordt gezorgd, lunch graag zelf meenemen.

Ik zie je graag.

Warme groeten,
Jacqueline Wijnen

Kijk hieronder en in de agenda voor data.

Mocht je zelf met een groep deze workshop willen doen, neem dan contact met mij op door hieronder op de aanmeldknop te drukken.

Oceandrum maken workshop | Den Bosch | Jacqueline Wijnen ~ Prachtig Krachtig
Oceandrum maken workshop | Den Bosch | Jacqueline Wijnen ~ Prachtig Krachtig

Datum: Zaterdag 25 juni.
Tijd: 9.30 tot ± 16.00 uur
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch
Begeleid door: Jacqueline Wijnen
Bijdrage: € 90,00

Maak je eigen Oceandrum, met jouw geluid en beschildering.

Voorbeelden van gemaakte oceandrums

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'oceandrum maken'

 • “Zaterdag 15 september werden wij, vier gezellige dames, warm welkom geheten door Jacqueline in haar praktijk. Na een heerlijke meditatie gingen wij aan de slag met het maken van onze eigen oceandrum. Het lijkt niet moeilijk maar het komt toch allemaal heel precies dus Jacqueline hield ons nauwgezet in de gaten. Ik vond het bijzonder dat ik, na wat gekscherend gekwebbel en een heerlijke soep, uiteindelijk toch in een rustige flow, een prachtige, mooi klinkende oceumdrum had gecreëerd. Ik ben er trots op! Hij hangt als een schilderij aan de wand in mijn praktijk en ik gebruik hem met enige regelmaat voor mijzelf en voor mijn cliënten. Wat wordt je daar rustig van! Dank Jacqueline voor deze mooie, creatieve ervaring.”

  Marga
 • “Het was prettig werken in een groep van 4, waardoor rust en ruimte voor persoonlijke aandacht. Duidelijke uitleg en goede voorbereiding van Jacqueline zorgden ervoor dat we allemaal tevreden met een heel eigen unieke oceandrum naar huis gingen.”

  Nella
 • Hele fijne workshop gehad. Mooie persoonlijke oceandrum kunnen maken
  van prachtige materialen. Jacqueline legt alles goed uit. Bedankt!

  Pauline