Maak je eigen Oceandrum

Door de ronde vorm van de Oceandrum ontstaat een doorgaand zee geluid en kun je jouw golven creëren, korte, lange, zachte, harde, hoge of lage. Tijdens deze workshop maak je jouw persoonlijke oceandrum. Hoe klinkt voor jou het geluid van de zee, wind en golven? Je maakt een prachtig muziekinstrument en een sieraad voor aan de muur. Want je beschildert de oceandrum helemaal naar jouw idee en je kunt hem d.m.v. een lusje aan de muur hangen.

Als eerste gaan we de rijstzeef/mand prepareren, daarna gaan we na een meditatie jouw eigen zee geluid samenstellen en vervolgens ga je de Oceandrum met schilderdoek sluiten/afwerken en naar aanleiding van een visualisatie/ meditatie jouw beeld er op schilderen. Als je liever niet schildert en je vindt het leuk mag je ook zelf stof/garen meenemen om op het katoenen schilderdoek te plakken.

Voor een vegetarische soep, thee/koffie en iets lekkers wordt gezorgd, lunch graag zelf meenemen.

Oceandrum maken workshop | Den Bosch | Jacqueline Wijnen ~ Prachtig Krachtig
Oceandrum maken workshop | Den Bosch | Jacqueline Wijnen ~ Prachtig Krachtig
Oceandrum maken workshop | Den Bosch | Jacqueline Wijnen ~ Prachtig Krachtig

Datum: Zondag 8 september
Tijd: 10.00 tot ± 16.30 uur
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch
Begeleid door: Jacqueline Wijnen
Kosten: € 70,00 incl BTW

Hier kan nog beschrijvende tekst voor onder video.

Voorbeelden van gemaakte oceandrums

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'oceandrum maken'

  • “Zaterdag 15 september werden wij, vier gezellige dames, warm welkom geheten door Jacqueline in haar praktijk. Na een heerlijke meditatie gingen wij aan de slag met het maken van onze eigen oceandrum. Het lijkt niet moeilijk maar het komt toch allemaal heel precies dus Jacqueline hield ons nauwgezet in de gaten. Ik vond het bijzonder dat ik, na wat gekscherend gekwebbel en een heerlijke soep, uiteindelijk toch in een rustige flow, een prachtige, mooi klinkende oceumdrum had gecreëerd. Ik ben er trots op! Hij hangt als een schilderij aan de wand in mijn praktijk en ik gebruik hem met enige regelmaat voor mijzelf en voor mijn cliënten. Wat wordt je daar rustig van! Dank Jacqueline voor deze mooie, creatieve ervaring.”

    Marga
  • “Het was prettig werken in een groep van 4, waardoor rust en ruimte voor persoonlijke aandacht. Duidelijke uitleg en goede voorbereiding van Jacqueline zorgden ervoor dat we allemaal tevreden met een heel eigen unieke oceandrum naar huis gingen.”

    Nella