"De ware ontdekkingsreis is geen
speurtocht naar nieuwe landschappen,
maar het waarnemen met nieuwe ogen."

~ Marcel Proust

Prachtig Krachtig verhuist 17 oktober
2022 naar Portugal!

Binnenkort zal ik op deze website de activiteiten die ik in Portugal ga aanbieden plaatsen. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in Portugal, schrijf je dan ik voor mijn nieuwsbrief

In Nederland zal ik geen activiteiten meer organiseren, daar voor in de plaats zal ik een soort retraites aanbieden bij Quinta Travancinha te Portugal: www.quintatravancinha.com

Massage/healing

HOLISTISCHE MASSAGE

Holistische komt van het Griekse woord “holos”, wat “volkomen” betekent. De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. Ik werk intuïtief met oosterse en westerse massagetechnieken en ik sluit de massage af met een healing.

Tarieven massage/healing

Massages & Healingen bij Prachtig Krachtig worden gegeven door Jacqueline Wijnen.

Duur: 60 minuten
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch – Noord Brabant
Bijdrage: € 60,00

Afspraken

Ik werk uitsluitend op afspraak. Afspraken kun je telefonisch maken: 06-180 187 23

Indien je om welke reden dan ook de afspraak niet na kunt komen, dien je dit tot maximaal 24 uur van te voren te melden. Daarna ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Bij ziekte dient er binnen een week een nieuwe afspraak gepland te worden, anders ben ik genoodzaakt het consult alsnog in rekening te brengen.

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'holistische massage'

“Gemasseerd worden door Jacqueline betekent voor mij op diep niveau aangeraakt worden met liefde. Haar liefde- en respectvolle aanrakingen brengen mij in een meditatie waardoor ik haar massage op een dieper niveau tot mij kan laten komen. Hierdoor voelt niet alleen mijn huid aangeraakt maar alsof mijn hele wezen wordt beroerd. Het is voor mij een ontdekkingsreis naar mijn eigenheid zonder gebruik van woorden maar alleen door te voelen. Niet afgeleid door gedachten die dagelijks tot mij komen, ervaar ik mijn lichaam en mijn ziel als één. De rust en liefde die ik daarna voel is heel groot. Een massage door Jacqueline is een heel mooi en heel groots geschenk!”

een cliente