"Klank is het medicijn
van de toekomst"

~ Edgar Cayce

Prachtig Krachtig verhuist 17 oktober
2022 naar Portugal!

Binnenkort zal ik op deze website de activiteiten die ik in Portugal ga aanbieden plaatsen. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in Portugal, schrijf je dan ik voor mijn nieuwsbrief

In Nederland zal ik geen activiteiten meer organiseren, daar voor in de plaats zal ik een soort retraites aanbieden bij Quinta Travancinha te Portugal: www.quintatravancinha.com

Klankconcert

Laat jouw diepste wezen aanraken, in beweging zetten en als alles stroomt is er welzijn.

We leven in een muzikaal Universum, alles is trilling. Iedere ster of planeet zingt een eigen puls/toon en ook wij zijn verbonden met onze levenstoon, de hartslag. Een klank ontstemt door spanning/stress; instrumenten bezitten de kracht ons te helpen weer ‘in tune’ te komen.

Elk instrument heeft een andere frequentie waarmee het lichaam op een bijzonder zachte manier in balans gebracht wordt. In de concerten stem ik me af op de groep. Ik bespeel de instrumenten intuïtief en zing en spreek ik light language. We reizen samen over de wereld, het ene moment op een weidse steppe, het volgende moment in een oerwoud. Zo neem ik jou mee op een klankbelevingsavontuur.

In mijn sfeervolle ruimte zijn matrasjes, kussens en dekens aanwezig.

Verlang jij naar dit avontuur van klankbeleving? Kijk dan in mijn agenda voor data van onze aankomende concerten en meld je aan via het contactformulier. Voor een individuele klankhealing kun je telefonisch (06-180 187 23) een afspraak maken of mailen via het contactformulier.

Tarief klankhealing/concert

Individueel
Individuele Klankhealing bij Prachtig Krachtig wordt gegeven door Jacqueline Wijnen,
60 minuten genieten voor € 60,-.

Klankconcert
De concerten in mijn praktijkruimte worden gegeven door Jacqueline Wijnen, in groepen tot 8 personen. Anderhalf uur genieten voor € 25,- .

Klankconcert op locatie
Concerten op locatie bij bedrijven of voor speciale gelegenheden zijn ook mogelijk, neem voor meer informatie hierover contact met mij op. Telefonisch (06-180 187 23) of mailen via het contactformulier.

Bekijk onderstaand YouTube filmpje voor een impressie van het concert, gegeven op 4 augustus 2019.

Verlang jij naar zo’n reis?

Prachtig Krachtig Den Bosch

Data:
Duur: 15:00 tot 16:30 uur
Begeleiding: Jacqueline Wijnen
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch – Noord Brabant
Deelname: maximaal 9 deelnemers
Bijdrage: € 25,- p.p. per concert

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'klankhealing concert'

“Ik heb wel eerder een klankconcert meegemaakt, maar deze van jou ging een stuk dieper bij mij. Er kwamen wel lichamelijke spanningen los, maar dat was goed om te hebben. Was ook wel blij dat je daar niet van schrok.

Door het maken van een licht fysiek contact en door het gebruik van de klankschalen speelde je daar voor mij juist goed op in waardoor ik de spanningen verder kon loslaten. Jouw klanken zorgden voor fysieke ontspanningen, maar hetzelfde gebeurde bij mij ook op mentaal gebied. Ook daar ontstond een zelfde soort massage waardoor ik op diepere lagen van ontspanning kon komen waardoor het voor mij één geheel werd en het helemaal goed en mooi was. Nogmaals bedankt.”

Ton