"Klank is het medicijn
van de toekomst"

~ Edgar Cayce

Klankconcert

Laat jouw diepste wezen aanraken, in beweging zetten en als alles stroomt is er welzijn.

We leven in een muzikaal Universum, alles is trilling. Versnelt ontstaat vanuit die trilling een toon. Iedere ster of planeet zingt een eigen puls/toon zoals ook wij in dat geheel verbonden zijn met onze levenstoon, de hartslag. Een klank ontstemt door spanning/stress. De toon van de aarde en zon kan ons helpen weer ‘in tune’ te komen. Die kracht bezitten bepaalde instrumenten ook.

Elk instrument vibreert in een andere frequentie en brengt het lichaam op een geheel eigen manier in balans. In onze muzikale concerten stemmen wij ons af op elkaar en de groep. Wij bespelen de instrumenten intuïtief, zie filmpje hieronder. Waan je het ene moment op de wijde steppes en het volgende moment in een oerwoud. Zo nemen we jou mee op een klankbelevingsreis naar jouw oorsprong.

Mochten we voelen dat er nog extra energetische ondersteuning gegeven kan worden, dan ontvang je, met jouw toestemming een intuïtieve healing. Hierbij ontvang je wat jij op dit moment nodig hebt.

We ontvangen je in een bijzonder sfeervolle ruimte, waar matrasjes, kussens en dekens aanwezig zijn. Is liggen niet prettig voor je, dan kan je het klankconcert ook zittend te beleven.

Verlang jij naar zo’n klankbeleving? Kijk dan in mijn agenda voor data van onze aankomende concerten en meld je aan via het contactformulier. Voor een individuele klankhealing kun je telefonisch een afspraak maken.

Tarief klankhealing/concert

Individueel
Individuele Klankhealing bij Prachtig Krachtig wordt gegeven door Jacqueline Wijnen,
60 minuten genieten voor € 60,-.

Klankconcert
De concerten in mijn praktijkruimte geef ik samen met Marc van der Ven in groepen tot 9 personen.
Anderhalf uur genieten voor € 25,- p.p.

Klankconcert op locatie
De concerten op locatie bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden zijn ook mogelijk. Deze geef ik samen met Marc van der Ven, neem contact met mij op voor meer informatie.

Bekijk onderstaand YouTube filmpje voor een impressie van het concert, gegeven op 4 augustus 2019.

Verlang jij naar zo’n reis?

Prachtig Krachtig Den Bosch

Data: Zondag 6 okt, 3 nov en 1 dec
Duur: 10:30 tot 12:00 uur
Begeleiding: Jacqueline Wijnen & Marc van der Ven
Locatie: Prachtig Krachtig Koedijkstraat 41, 5212 SB Den Bosch – Noord Brabant
Deelname: maximaal 9 deelnemers
Bijdrage: € 25,- p.p. per concert

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Een nieuwe Balans Eindhoven

Regelmatig spelen we ook bij Marysia van Eijk in haar mooie praktijkruimte ‘Een nieuwe Balans’ in Eindhoven.

Datum: zaterdag 9 november
Tijd: 13:30 tot 15:00 uur
Begeleiding: Jacqueline Wijnen & Marc van der Ven
Locatie: Barierweg 192a, 5622 CR Eindhoven
Bijdrage: € 22,- p.p. per concert

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Recensies over 'klankhealing concert'

“Ik heb wel eerder een klankconcert meegemaakt, maar deze van jullie ging een stuk dieper bij mij. Er kwamen wel lichamelijke spanningen los, maar dat was goed om te hebben. Was ook wel blij dat jullie daar niet van schrokken.

Door het maken van een licht fysiek contact en door het gebruik van de klankschalen speelden jullie daar voor mij juist goed op in waardoor ik de spanningen verder kon loslaten. Jullie klanken zorgden voor fysieke ontspanningen, maar hetzelfde gebeurde bij mij ook op mentaal gebied. Ook daar ontstond een zelfde soort massage waardoor ik op diepere lagen van ontspanning kon komen waardoor het voor mij één geheel werd en het helemaal goed en mooi was. Nogmaals bedankt.”

Ton